Schetsgesprek

Wil je de tuin veranderen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Wil je graag advies over de ruimtelijke indeling en de beplanting? Een schetsgesprek bij je thuis helpt je verder in het concreter maken van je wensen en ideeën.  

Bij een afspraak voor een schetsgesprek lopen we samen door de tuin en bespreken we de situatie. Met de plattegrond die je zelf hebt aangeleverd maak ik mogelijkheden visueel inzichtelijk door middel van een reeks schetsen. Ook benoem ik globaal enkele suggesties voor toe te passen beplantingen.

Een schetsgesprek op locatie duurt doorgaans twee uren en kost dan € 350,- incl. btw. Woon je verder dan 25 km vanaf de Biotoop dan reken ik reistijd en reiskosten erbij. Dat bespreken we vooraf.

Meestal hebben mensen voldoende aan een schetsgesprek om weer energiek de tuin aan te pakken. Wil je daarna toch liever een compleet plan laten maken om de nieuwe tuin door een hovenier te laten realiseren? Dan vervallen uiteraard de kosten van het schetsgesprek op de totale prijs van een nieuw plan.

Tuinontwerp

Onderhoud