“thuis in de tuin”

Consult / schetsgesprek

Wilt u de tuin veranderen maar weet niet goed waar te beginnen? Of zoekt u advies over de ruimtelijke indeling en de beplanting? Een schetsgesprek bij u thuis helpt u verder in het concreter maken van de wensen en ideeën.  

Bij een afspraak voor een schetsgesprek lopen we samen door de tuin en bespreken we de situatie. Met de plattegrond die u vooraf heeft aangeleverd maak ik mogelijkheden visueel inzichtelijk door middel van een aantal schetsen. Ook benoem ik globaal enkele suggesties voor toe te passen beplantingen.

Een schetsgesprek op locatie duurt doorgaans twee uren en kost dan € 400,- incl. btw. Woont u verder dan 25 km vanaf de Biotoop dan reken ik reistijd en reiskosten erbij. Dat bespreken we vooraf.

Vaak hebben mensen voldoende aan een schetsgesprek om de tuin zelf energiek aan te pakken. Wilt u daarna toch liever een compleet plan laten maken om de nieuwe tuin door een hovenier te laten realiseren? Dan vervallen uiteraard de kosten van het schetsgesprek op de totale prijs van een nieuw plan.

Ontwerpproces

Bij een tuinontwerp zoek ik naar een originele vertaling van uw wensen. Daarbij ontstaat een ontwerp met een heldere structuur, een evenwichtige en speelse vormgeving met een groene uitstraling.

Bekijk dienst

Honorarium

De prijs van een ontwerp is van verschillende factoren afhankelijk. Niet alleen het tuinoppervlak is van belang, ook uw wensen, de mogelijkheden die uw tuin bieden en de complexiteit van de opdracht bepalen de prijs. De prijs die uit de offerte komt is het resultaat van de geschatte uren die ik voor het maken van het ontwerp nodig ben.

Bekijk dienst